MegMayaMina

maya_mina_og_meg_tommetanker

Som trekkfuglene trekker, trekker vi og. For en uke siden landet vi på vår lille kyststripe langs Korsvikfjorden. En uke hvor en fortsatt er litt sliten etter den lange turen fra Strømme. Over skogen, langs veien og ikke over fjorden men over et par bekker. Hele tiden sittende i bilen. Puh. Det er mye som skal gjøres etter en lang, lang vinter uten snø her ute på hytta. Og vi har gjort mye. Og fått mye hjelp. men også unnskyldninger til utsettelser. Fint har det vært. En hel sommer med opplevelser på en uke. Og kanskje sommerens fineste bilde allerede er tatt. Maya og et barnebarn i sjøbua, og en bestefar i speilbildet. Underlig at et bilde blir fint med meg innafor kantene, men slik har denne uken vært. Underlig fin.  Maya har det fint og da har jeg det fint. Fin familie, reker, grilling, bading og båting. Og det er fortsatt bare mai.

sommerkveld_i Mai.jpgsommer2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s