Sees på den andre siden.

den andre siden

Min siste time kommer snart. Bare 5 timer til nå. Klokken 15.00 skjer det. Da begynner min siste time.  Klokken 15.00 på denne siste maidagen i 2017 har jeg 60 minutter igjen til min første time. Og det skjer i 12 time. Er det rart jeg er forvirret. Siste dag på en arbeidsplass jeg har hatt et år. Jeg og Kent higer etter friheten til å gjøre jobbene på en litt annen måte. Vi søker etter de små forskjellene og de store tingene,- skape oppmerksomhet som teller. Om vi klarer det er nå kun opp til oss. Kanskje vi brenner vårt lys i begge ender at tunellen. Er ikke sikker, men det brenner i alle fall. Og sulten er der. Hungeren.  Lekelysten og nysgjerrigheten som skaper innovasjon og kreativitet og driv ligger i oss. Og vi står nå foran åpningen til en ny tid. Så satser vi på at fallskjermen virker og at vi aldri lander.

Min siste time er kommet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s