Touch down? Eller take off.

 

Uansett blir turen videre fantastisk. Vi har ingen destinasjon vi skal til, –  for veien er målet. Jeg begynner i ny jobb i dag. Sammen med Kent fant vi veien ut av tunellen. Ikke så vanskelig egentlig siden det var lys i begge ender. Reisen med Bigwig AS, som begynner i dag, har jeg gledet meg til. Jeg kan stoppe når jeg vil, ta med nye passasjerer og forhåpentligvis servere de beste opplevelsene. Vi skal jobbe med film og kommunikasjon. Vi skal lage 3D mapping på bygninger og spektakulære PowerPoint presentasjoner til møterom. Vi skal samarbeide med alle type bedrifter og bransjer.  Vi skal ha det like moro som kundene våre og høste frukter av både deres og vår erfaring. Vi skal unngå å møte oss selv i veggen og heller svømme bekken på langs i steden for å hoppe over den. Vi skal være den lille tua som velter lasset. Kreativiteten og lekelysten vi har i ryggraden har blitt større med økt erfaring fra ballbinger og lekeparker over alt.

Jeg gleder meg og takker for alle gode tanker dere  som følger meg har gitt meg. Det er dere som er jetfuel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s