Pirke borti.

pirkeborti_tommetanker

Jeg skriver og skriver. Trener hodet, øyet og forstanden litt hver dag. Jeg skriver om det jeg tenker i mine tomme tanker, jeg skriver om det jeg ser med mitt tomme blikk og jeg skriver om det jeg opplever som den tomsingen jeg er. Og av og til er det to som leser det jeg skriver, av og til 1000, og en gang helt opp mot 20.000. Og jeg må være bevisst. De bokstavene som danner de ordene som havner på bloggen er viktige for meg. Eller uviktige, men allikevel noe jeg forteller videre. Jeg tenker noen ganger ikke på om de er viktige for andre. Men det viser seg at de av og til er det. Jeg må være meg selv ordene bevisst. Jeg må vite at jeg kan påvirke. Godt, men kanskje også ikke så godt. Det ligger et ansvar i det å publisere ut i det store intet-nettet. Ord kan fanges opp og brukes om igjen. Jeg vil aldri såre noen, det er ikke min styrke. Men noen gang vil jeg pirke borti og si “Hei du! Tenk før du handler!”. Av og til blir også jeg pirket borti;” Hei du! Tenk før du handler.” Og jeg takker for det. Jeg trenger pirkinga jeg og . Det er ikke alltid min noe naive verdensforståelse dekker full forståelse for aktuelle temaer. Jeg opplever ting som jeg ikke forstår og skriver allikevel om det. Men av og til ser jeg at jeg burde forstå mer og skrive mindre før jeg skriver mer om jeg selv forstår.

Vi må alle passe på og pirke litt borti hverandre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s