Veien videre?

veien videre

Venstre eller høyre eller lavere. Av og til ligger det du leter etter like foran nesa. Av og til langt bak luggen. Eller skal jeg gå etter magefølelsen. Noen innholdsrike dager ligger like bak meg og flere ligger foran meg. Det er av nå vi gjør veivalg og ser utover terrenget. Hvilke elver skal vi krysse og hvilke fjell skal vi bestige. Kanskje våre stier krysser med andres. Allikevel er det ikke sikkert at vi møtes. Kanskje jeg finner der regnbuen treffer eller blir vassende til kness i steinrøysa nede i bakken.

Hmmm. Litt mye sammenligninger og svevende ord.  Assosiasjonene kan snart ta oss over til de dypeste daler. . . . . .Akkurat nå datt jeg selv av det jeg skrev og bør kanskje ikke skreve mer.

Uansett kan jeg slå et slag for det å være timesvis alene i skogen. Tenke, fundere eller bare lete etter poster. Pent plassert ut av mennesker med stedsans.

Prøv turorientering. Det nytter.

http://turorientering.no/oksor/turpakker/2017/sortrimmen-2017/

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s