En god smuk tur

20170811_135611

Kroppen min og jeg stod opp altfor tidlig I dag selv om det var sent. Kroppen min først. Jeg en halvtime etterpå. Det er slit for en gammel kropp men fryd for en like gammel sjel å være  på Danmarks smukkeste festival; Smukfest 2017. Inntrykkene er like mange som uttrykkene og avtrykkene. Å møte 50.000 lykkelig dansker i en vakker bøkeskog er like berikende hver gang. En festival fri for prestasjonsangst. Kun masse glede. Og jeg så visst litt trist ut et øyeblikk der nede for det kom en danske forbi og spurte om jeg trengte en klem. Jeg takket ja. Det var en god klem. Takk Skanderborg og takk Århus. Selv om jeg ikke våkner på en stund vet dere hvordan dere holder liv i en tilårskommen skrott.

smukfest2017

Og er der noen som vil dit i 2018 så se her

http://www.smukfest.dk/

https://www.facebook.com/danmarkssmukkestefestival

Og nei. Det er ikke meg i teltet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s