Kosekvensutredning

 

sekvens_tommetankerDet finnes et brettspill som heter Sequence;  Sekvens. Og Sekvens betyr sånn cirka; Del av en helhet. En kveld jeg kom hjem fra en av mine sene skogsvandringer lå hytta badet i mørke. Skyggene var gått og lagt seg og solen var for lengst trillet videre til andre steder av planeten. I ly av dette mørket tasset jeg mot hytta hvor stråler fra stuens lamper strakk seg ut av de smårutede vinduene. Det var stille i luften og stille på havet. Jeg tror jeg hørte latter. Jeg lot min dårlige side vinne og lusket rundt hytta og tittet inn vinduet. Vel vitende om at de der inne ikke kunne se meg. Det var da jeg så konsekvensen av å ha et slikt sommersted. Min kone var ikke alene. For et ønske om en utenomhjems opplevese hadde ført Mikyung ut til våre nesten 50m2 hytte. De satt der inne med hvert sitt høye glass med Proseco og i mellom dem lå brettspillet Sequence. De koste seg. Det er slik det skal være. Og de ble glad da jeg banket forsiktig på vinduet. Det er noe eget med å bo enkelt og lett på ei sommerhytte. Gjestene slapper like mye av som vi gjør og har det godt mellom uisolerte vegger. Og det er bare en av konsekvensene ved å leve på Valsvikodden i sommerens måneder.

maya_kveld_tommetanker

En annen er å stå en augustkveld å se på Maya som ser på dagens siste solstråler. Fint det og.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s