Katteutstilling.

katteutstilling_tommetanker

I utgangspunktet er en katteutstilling noe for de spesielt interesserte vil jeg anta. Det er i alle fall ikke for meg. Katter? Gå rundt i Odderøyahallen og se på katter i bur. Rasekatter. Store katter. Fremmede katter. Huskatter. Hvite katter. Nakenkatter. Skogskatter. Siamesiske katter. Kort sagt katter i alle former og farger fra hele verden. Gå rundt mellom masse folk som bare snakker om katter og hvordan de kan avle frem de fineste kattene. Av og til en stand til en forhandler av kattesand, kattemat, katteleker og andre ting som passer til katter. Dette høres ikke gøy ut for meg i det hele tatt. Helt til min triste fantasi lot meg se hele seansen i et nytt lys.

Hva om K ble til P.

Hmmmm. Ny besøksrekord? Myke kattepoter og katter for en hver smak.

Dessverre har utstillingen allerede vært.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s