Ærlig reklame

smak_forskjellen_tommetanker

“Ikke fortell mamma at jeg jobber i reklamen, hun tror jeg er prostituert”. Det er et uttrykk som er lite flatterende for oss som jobber i denne fordrømmade reklameindustrien. Men det er litt sant også. Bransjen inneholder enkelte banditter som selger for å selge. Uansett midler. Jeg prøver selv å være ærlig. Mot meg selv og mot kunden. Jeg er til tider beskyldt for å være vanskelig av kolleger. Nettopp fordi jeg sier, hva jeg mener, er rett og riktig. Om det er det vet jeg ikke, men det er viktig for meg å si det. Ærlig mot oppgaven,- Alltid. Og det betyr av og til å lage løsninger som ikke er de mest innbringende for firmaet. Men for kunden. Det er jo kundens kunder vi skal påvirke. Ikke oss selv. Ikke kunden. Men de andre. Klarer vi det blir kunden fornøyd. Da blir jeg fornøyd. Og da jeg så denne reklameplakaten utenfor min lokale butikk kom disse tankene. Den sier egentlig ingenting. Allikevel vekket den min nysgjerrighet. “Smak forskjellen juice”. Tanken bak plakaten er muligens ikke så lang. Men den traff meg som potensiell juice-kjøper. Vel inne i butikken fant jeg denne juicen og kjøpte en flaske. Hvilken forskjell de henviser til vet jeg ikke, men god var den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s