Er det Märtha som vasker bilen?

Error
This video doesn’t exist

Fint er det når de kongeliges understell spyles av de vakreste og mykeste stråler. Jeg antar at vannet er spekket med mineraler og andre bergarter samt smaken av duggfrisk eksotisk mango ispedd sørlandske tyttebær. At det i tillegg lyser i alle regnbuens farger gjør dette til en skikkelig royal opplevelse. Jeg så vel strengt tatt egentlig aldri sjåføren av denne bilen men jeg har mine suspekte mistanker. De peker mot representanter og onkler fra kongehuset. En ekte prinsesse. Det må bare være Märtha Louise som nesten klarte å reise inkognito til Kristiansand. Tenker fristelsen ble for stor når hun så vår nye lysfontene på torvet. Her kan hun slik sett bade i seg selv. Men hun får lov. I alle fall av meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s