Etter kampen

mma_knoker_tommetanker

Her foregår det Underground Knukcle Fights. Kanskje til og med MMA (det står for Mixed Martial Arts og ikke Markens Magasin som jeg uheldigvis forslo for en irritabel hardtslående utøver av grenen). Slike kamper utøves for det meste av voksne menn med skjegg og shorts som klasker til hverandre. De ender ofte opp med noen løse kroppsdeler. Og de har altså havnet her i Spar på Lund. Jeg liker ikke sporter hvor målet er å skade motstanderen, men på den annen side liker jeg gjenbruk så her er det mine tanker som er mixed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s