Jeg er flinkere enn deg.

samarbeid_tommetanker

Jeg tror at jeg er flinkere enn mange til mye. Jeg tror at mange er flinkere enn meg til mye. Jeg tror vi blir ennå flinkere om vi jobber sammen. Jeg tror på samarbeid. Jeg vet jeg kan være en ressurs inn i prosjekter og jobber. I en karriere som min har erfaringene kommet. De gode og de dårlige. Jeg har forsøkt å brøyte nye veier og av og til kjørt meg fast. Men også kommet til lysninger og av og til funnet helt fram. Jeg har også mange ganger tatt den tryggeste veien og fulgt brøytestikkene. Sikret meg og vært bevisst på at det beste denne gangen er å komme trygt fram uten fare for utforkjøring. Lytte til lokale kjentfolk og følge deres råd. Mange kan mer enn meg. Slik er det ikke alltid i min bransje; reklamebransjen. Vi burde være de beste lytterne, men er ikke alltid det. Allikevel; den siste uken har vært fin. Min nye lille jobb har vært i møter med miljøer mye større enn oss. Miljøer som kan ufattelig mye mer enn oss. Større nettverk. Større kundebase. Større alt. De kan bare ikke like mye om det vi kan som vi kan. Jeg er flinkere enn dem i noe. Og det skal vi samarbeide om. Mange interessante samtaler og mulige møteplasser er diskutert. Vi skal nå sammen brøyte nye veier og kjente veier. Det er nå vi skal sette ut brøytestikkene slik at andre kan følge dem senere. Jeg gleder meg til vinteren og jeg ser lyst på veivalgene fremover. Sammen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s