Ta med øyan!

elvis_juice_brewdog_tommetanker
Ta med deg øynene å gå ut. Se på døden du omgir deg med. Før vinteren pakker sin kalde klamme hånd over oss her sør går naturen ut med et fyrverkeri av farger. Se på døden. Se på livet. Se på himmelen. Du trenger ikke ta en topptur. En selfie med hjelm og utsikt med jordkrumming. Det holder å gå ut. Ta med deg øynene og gå ut. Gå ut å se. I går lyste den lave solen opp flystripene som kastet skygge på skyene over. Sakte men sikkert strakk skyggen seg  utover. Jeg så det fordi jeg var ute. Mens jeg tok foto av en ølboks til BeerscapeMe gjorde himmelen seg til. Fantastisk.
elvis_juice_3_brewdog_beerscapemeOg er du av typen som liker grapefruktmetta øl, så kan denne Elvis Juice fra Brewdog være et utmerket alternativ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s