Heia Start

start_kabler_tommetanker

Noen hevder at Start burde oppsøke en logoped etter prøvelanseringen av ny logo. Debattene og nye-ord-oppgavene florerer i både sosiale og usosiale medier. Noen liker symbolet, andre ikke. Fotball er følelser. Sterke følelser for mange. Noen ønsker forandring mens de andre også ønsker forandring bare noen andre gjør det før dem. Selv løper jeg formålsløst etter en ball i en gymsal hver søndag. Sammen med gode kamerater. Og til og med der, i geriatriens fotballhøyborg er følelsene sterke. I alle fall den første halvtimen. Etter passerte 30 min fokuserer de fleste på åndedrettet og i mangel av oksygen og kondis stilner praten. Men det er gøy. Fotball er gøy. Det er samhold. Idretten skaper brennende hjerter og meninger. Og jeg håper byens klubb kommer opp av start-gropa med brystet hevet, uansett hva som er trykket på drakta. De trenger også gode start-kabler selv om nye eiere med digitale start-kabaler fyller deres batterier. De har snublet seg opp en divisjon og det er viktig at de som elsker Start fortsetter med det. De trenger all den energien de kan få. Heia Start.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s