Ukesoppdraget

tyttebærpære_tommetanker

Det gikk! Puh! jeg har vært storbonde den siste uka og fått ligge i storbondesenga. Jeg har hatt all makt og kunnet lede folkene på gården. Riktignok er jeg den eneste på gården, men jeg har ledet meg selv til fullbyrdelse av ukesoppdraget. Og siden jeg selv er godsmedeier så ble ukesoppdraget godkjent. Det betyr at jeg kunne gå ned på 10 kroners markedet med omliggende reoler hos Meny Rona og bytte til meg øl og chips og andre fristelser. Byttemiddelet var selvsagt penger i form av bank-kort. Det blei en god uke. Godseieren (meg selv)  gav i oppdrag til storbonden (meg selv) at han (meg selv) og de andre (meg selv) skulle mosevaske carporten og hundehuset uten hund, vaske to madrasser, impregnere dusjen, kjøre på søpla, begynne på et gjerde, bytte blandebatteri. Alt ble gjort innenfor fristen. Dette førte til at jeg fikk en finalegaffel og ble immun for denne ukas tvekamp. Der ville jeg i tilfelle møtt meg selv og da vet en jo aldri hva utfallet kunne bli. Jeg skal altså bli med videre.

Etter overrekkelsen av finalegaffelen besøkete jeg på lørdag en annen godseier og fikk servert tyttebærmarinerte pærer som var kjærlig påvirket av vaniljestang  og kanel. De ble endog varmet opp før servering og fikk følge av iskrem og mynte på tallerkenen. Dessert oss storbønder verdig.

Håper jeg blir storbonde denne uka også. Jeg må bare huske å stemme på meg selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s