Smaken av snø

smaken_av_snø_tommetanker

Snø, snjo, sny. Jeg smakte det i går. Ulikt alle jeg kjenner gikk jeg en tur sent i går kveld. Det snødde. Det snødde. Det snødde. For en som er glad når regn blir til snø så jeg ingen annen utvei en veien ut. Så jeg ikledde meg noe varmt og gikk ut på den kalde siden av ytterdøren. Snøen traff kinnene mine. Den traff nesa mi. Jeg smilte når jeg gikk. Det var kaldt og vått og flott. Snøen er vekke nå. Den har gått over i flytende form igjen. Men den har vist seg. Og den kommer tilbake. Jeg gleder meg.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s