Airbnb og Norske Byggeklosser

norske_byggeklosser_tommetanker

Fantastisk tjeneste, Airbnb. Lei ut ei seng, et rom, en hybel, ei hytte. Maya er på Gran Canaria i 9 uker. Der fant vi Lucy gjennom Airbnb og noen fine tips. Maya bor hos Lucy. Airbnb tar seg av trygg betaling og bestilling. Heilt topp. Og nå har forretningssansen dukket opp hos meg og mine to små overnattingsassistenter. Med alt byggemateriale som bare detter ned satte vi opp en arbeidsgjeng. Bestefar etablerte et snøbruk med sag og spade. Herfra kom leveransene av de ultimate norske byggeklosser. Bella tok seg av transport, logistikk og hjemmekosetablering. Lucas var stabler, byggmester og vindusåpningsager. Vi har nå laget en profil på Airbnb og krysser fingrene. Annonsen under frister sikkert.

Kanskje noen ser den før varmegradene kommer.

To luftige rom uten kjøkken, seng og bekvemmeligheter leies ut. Friskt, nært naturen og elementene. Passer best for bittesmå familier uten barn og ektefelle (max 150cm). I tillegg serverer vi neppe frokost og ønskes toalettbesøk må du bare holde deg til du reiser videre. Ellers er det støynært, usikkert og bikkjekaldt. 

norske_byggeklosser2_tommetanker

Velkommen.

is-a-bella_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s