Instant venner!

Error
This video doesn’t exist

Et tøft liv er i gang. Et hyttegjesteliv. Et sommerliv. og akkurat nå har vi glemt hva regn er for noe. Langbukser og Bergans er pakka ned og erstattet med papptallerkner og grullkill og sønnep og kutsjep og sløve talefeil. Og så alle sommergjestene da. Et nytt par er stadig på hytta nå. Plutselig kom de og vi ble Instant venner. Vi vet ikke hva de heter og hvor de kommer fra. Men Valsvikodden i Korsvikodden er et sted uten fremmedfrykt. Det eneste vi er redde for her er maneidane. Gjestene kvakker seg gjennom kvelden og sitter og venter på godsaker fra vertinna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s