En bærekraftig gjeng rundt Odderøya

norad_nattevandring_kristiansand_tommetankerVi tror det nytter. Både vi og Norad og 4-5000 andre Kristiansandere. Vi tror verden vil bestå og vi tror muligens at vi mennesker ikke er dumme nok til å utslette oss selv. Vi tror vi kan hjelpe andre til trygghet. Vi tror vi kan gjøre mennesker likestilte. Vi tror vi kan øke rettferdigheten. Vi tror vi kan avskaffe fattigdommen. Vi tror.

Samtidig så vet jeg at vi koste oss på Odderøya. Og jeg vet vi starta for seint. Vi var de aller siste i raden med lys rundt Odderøya. Og jeg vet at varm solbærtoddy i mørket på Odderøyas ytterste kafe smaker godt. Da vi nådde fram til Bendiksbukta var allerede Thom Hell nesten ferdig med sin konsert. Vi stod og så litt på Marthe Wulff før vårt fine vandrefølge begynte å gjespe. 3 barn og 2 besteforeldre fikk en dose bærekraft og medmenneskelighet i dag. Med lys i panna gikk vi Norad sin kveldsmarsj. Underveis ble vi påminnet på hva vi kan gjøre og hva vi kan ta tak i. Og jeg tror vi kan klare det.

Gårskveldens fine oppmøte viser at det er mange som bryr seg.

Takk Kristiansandere.

Her er bærekraftsmålene: https://norad.no/om-bistand/dette-er-fns-barekraftsmal/

norad_nattevandring_kristiansand_2tommetanker

Kafeen på Odderøya. Vafler og solbærtoddy.

norad_konsert

Folksomt i Bendiksbukta

cafeen_odderøya_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s