Its beginning to look a bit like Christmas

visitkristiansand_christmas_bigwig

Det er litt stas og jeg blir litt stolt. VisitNorway har laget en liten julefilm fra Kristiansand. Filmen gir litt av den gode stemningen vår fra Julebyen Kristiansand. Litt av alt det gode fra den fine byen. Og filmen begynner og slutter med noe vi har laget. Vi i Bigwig. Litt stolt blir en jo. Juleshowet på Domkirken blir vist. Og da vet vi og at andre liker det vi lager. Julestemning handler om noe annet enn ElleVilleDager på Senteret, eller SuperSvartMåned og enda blakkere fredager og salg og bankkort som lukter svidd. Det at vi har klart å lage en liten pause fra alt dette, takket være Kvadraturforeningen, er et lite stykke magi. Det er så godt å få den gode følelsen i blant. Bare ro og undring og glede.

Ha en ellevill rolig juleforberedende tid alle sammen. Og trenger du å få laget litt julestemning så kan vi i Bigwig muligens bidra.

Nettsiden finner du her:

https://www.visitnorway.no/reisemal/sorlandet/kristiansand/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s