Det er planken som teller.

planken1_tommetanker

Jag kan inte riør. Heldigvis kan min kjære det. Hun har et øye for interiør. Hun har masse ideer og tanker og holder Hytteliv og Bonytt og ser på Eventyrlige Hjem. Denne gang så hun en planke i et tak som ikke var i taket. En hengende planke.  “Sånn hadde vært kult”, sa hun. Vi har vært sammen så lenge at jeg vet at det egentlig betyr; “Kan du lage en slik?”.  Jeg tok oppgaven og fant en halv gammel planke, litt møbelolje, 10 messingkroker og to klesknagger fra Clas Ohlson, samt 5 meter kjetting og 4 solide øyeskruer fra Biltema.

Planken ble født og med livet som innsats hang jeg opp ned på toppen av en gardintrapp og festet kjettinger i taket.

Planken ble kul.

planken3_tommetankerplanken2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s