Familiebomba

familiebomba3

 

Det plasket stort i Tretjønn i går. Heile slekta hadde funnet veien til dette mitt barndoms paradis. Det var denne dagen at det minste barnebarnet på 5 lærte å ta bomba. Og hun ble fort avhengig. Opp på badeflåten og ned i vannet. Hele tiden ropende på mamma eller bestefar eller famma eller lucas eller tante eller bella eller onkel. “SEEEEEEEEE!” Og vi så i skift og vi hoppa i skift.

Den lille ville ta bomba med bestefar. Og vi holdt hender og hoppet uti. PLASK!. Det var litt av et plopp sa jeg til henne når vi hadde hodene over vannet igjen. “Ja”, sa hun. “Ett bittelite og ett kjempestort”. Hmmm, kanskje på tide å slanke seg litt. Jeg ble dessuten hele tiden tildelt den største baderingen som flytemiddel. Hmmmm.

bilringemesteren_tommetanker

Og til slutt tok vi familiebomba. Storebror, mamma og tante ble med. Det plasket stort.

Jeg lå i vannet og fikk se bomba i motlys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s