Luke nummer 5

Oh lykke. Så deilig å glemme av og til. En hel dato glemt. En hel luke. I dag kom jeg på at jeg skulle åpne luke nummer 5. Ja jeg, gamle fyren, har egen julekalender. Det kan jeg takke min snille kone for. Hun overrasket meg med en luksus lakriskalender. For ja, jeg liker lakris. Og dette er Rolls Roysen blandt lakrisene. Nam.

Og her kommer lykkelig glemsomhet inn. For i det jeg åpner opp luke 5 myser jeg over til luke 4. Satan! Jeg glemte den i går. Oh, lykke. Dobbel dose lakris i dag.

Lykkelig glemsom.

Og takk Maya. Julekalender er fortsatt gøy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s