Trenger du Hjelp til noe?

Han her kan jeg anbefale på det varmeste. Han er rett og slett en handyman. Flink til det meste. I tillegg til å være en god venn er han så mye mer. Jeg har sett mye av det han har laget og drevet med og han kan mer enn meg. Så trenger du hjelp til noe der heime så ta kontakt med Paul. Montere møbler. Skuffe snø. Grave hull i hagen. Rydde garasjen. Beise verandaen. Rive ned ditt gamle kjøkken før kjøkkenmontøren kommer.

Det er ofte smart, og ikke minst rimeligere, å la andre enn flise-leggeren ta ned de gamle flisene om du skal sette opp nye. Det kan være smart å la noen andre enn IKEAs kjøkkenmontør sette sammen skapene før de skal settes opp på veggen. I alle fall rimeligere.

Ring Paul. Han hjelper deg. Hyggelig er han også.

paulhjelperdeg.com

Mob 924 39 188

Paul HjelperDeg | Facebook


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s