Takk Bamåsen

Bamåsen er fin. Den er kanskje akkurat som meg. Finest på avstand og i stummende mørke. Julelys er jo skapt for å lyse opp, pynte opp og skape stemning. De klarer det der oppe. jeg synes julerekka på Bamåsen er fin.

Det kan jeg ikke si om alle andre. Noen tror at mer lys, gir mer stemning. At dess mer dess bedre. Og jeg synes kanskje at de som liker slikt heller skulle hengt opp alt stasjet på innsiden av veggen i stedet for å belemre oss andre med å henge det på utsiden. Og noen tror også at dersom du samler alle lysene dine i en kanon og skyter dem på huset blir det vakrest.

Heldigvis er de fleste hus koselige med litt lys. Behersket lys. Og av og til smiler jeg og tenker at her er det noen med smaken i behold. Noen som tenker litt helhet og design. I begynnelsen av Hånes I Kristiansand har et helt lite nabolag skapt noe fint. Fra Strømsheia sent i går kveld så jeg de vakre lysene på Bamåsen. De som strekker seg fra hus til hus og lager et fint lite mønster. En koselig lysrekke.  Lyslenker burde vært kvotebelagt med mindre du kan vise til slike ting de gjør i Bamåsen. De har klart det der. Det er bare flott. Takk for julestemninga.

Hill, hill og god jul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s