Maya sin bursdagsvandring

En fin måte å ha bursdag på. For min Maya hadde bursdag nettopp. Og vi inviterte ingen og det var ingen som kom. Fordi vi kan bli bøtelagt om vi samler til fest. Akkurat som Erna. Det er rart med bursdager for oss voksne. Vi kan ikke møte venner for å feire. Vi kan ikke samle til lystig lag. Vi kan nesten ikke være flere enn ingen. Kanskje det var derfor hun fikk over 100 bursdagshilsener på Facebook. Det er godt å bli husket på. Selv fikk jeg over 7 hilsener, minst. Men hun fikk mange og så god som hun er prøvde hun å besvare dem alle. Hjerte av gull finnes. Hun har det. Vi hadde kake med vår lille familie. Hun fikk selvtegna kort fra barnebarna og måtte selv rydde inn etter maten.

Og vi gikk en liten bursdagstur. Opp og ned og rundt Sotåsen i Randesund. Verdens fineste lille topp. Så god utsikt ut over havet at tankene kan seile av sted. At roen kan sige inn i gullhjertet og pulsen kan nå nye høyder.

Gratulerer med dagen. Den var fin og den var din.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s