Pochahontasas i Baneheia

Eller var det to Ronjaer jeg så på fjellknausen. Gudd for en plass på en fin dag. Med 3 stk barnebarn entret vi Baneheia og 3. stampe. Når over vann og under vann er like varmt og smilende folk omkranser Stampa sine bredder kan galskapen senke seg sammen med roen. Jeg tror ikke det var en ledig liten knaus langs tredje Stampe i går. Det plippet og ploppet og plasket over alt. Jeg har lært yngste armringebarnebarn å ta bomba. Når hun hopper fra badebrygga kommer det et plipp. Når jeg tar bomba påstår hun at det kommer et PLASSSSK. Kanskje jeg skulle vurdere å fjerne en bilring eller to. Når søstera som er noen år eldre tar bomba kommer det forresten et Plopp. Baneheia er fin så det holder på en slik dag. Lykkelige Tuslere, glade badere, smilende joggere og en og annen irritert syklist nøt denne fine solskinnsdagen.

Måtte det komme flere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s