Brokke Badeland

Aquarama, Badelandet i Bø og i Dyreparken er metta med folk som koser seg, stuper og sklir og tar bomba og soler seg. Ønsker du derimot mer plass, mindre kjøpepress, mer moro og spektakulær natur kan du heller velge Badelandet i Brokke. Den store forskjellen er at det er lengre åpningstider i Brokke, mindre trengsel og helt gratis. Inngangsavgiften er kun et godt smil. Vanntemperaturen ligger på sånn ca 22 til 24 grader. Vannskliene er designet av naturen og har varianter for både unge og gamle, tynne og tykke. Bassengene er mange og du kan finne ditt eget lille private om du ønsker. På en fin dag er det en himmelsk freds plass med mye hopp og glede. Ta turen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s