Uforståelig elendig Microsoft Support

Vi oppdaget til vår forskrekkelse at 125 kroner har blitt trukket fra konto de siste månedene. Av Microsoft. Selveste Microsoft. Jeg hadde ikke bestilt noe fra Microsoft. Min kone hadde ikke bestilt noe fra Microsoft. Jeg logget inn og sjekket både min og hennes faktureringshistorikk hos Microsoft. Ikke spor av noe som var kjøpt eller bestilt eller abonnert på. Jeg fant en support telefon og ringte. Og ringte. Og ringte. Og ringte.

Jeg skiftet taktikk og prøvde meg på en support-chat. Her fikk jeg kontakt. Problemet ble forklart. Etter en time med forklaring og overføring av bilder og nummer og fakta fant vi ut noe. Microsoft sjekket og fant ut at det jeg sa stemte. Penger ble trukket fra min konto fra en annen bruker enn meg eller min kone. “Sperr den da!” sa jeg.

“Det kan jeg ikke”, var svaret.

Det viste seg at de, for å sperre dette trekket, må sende en epost til eieren av det abonnementet for å få det stoppet. E-posten er kryptert hos Microsoft sa de så de kunne ikke se hvem den tilhørte. Bortsett fra at den ikke tilhørte verken meg eller min kone. Så de påstår at ikke kan se hvem de har som kunde.

“Hæ?”

De kan se at noen har et abonnement på Office 365 hos dem. De kan se at penger (som Microsoft får) blir trukket fra min konto. Men de kan ikke se hvem som eier kontoen. Da kan de heller ikke sperre det?

??????????????????????????

Heller ikke banken kan blokkere trekket.

Vi må ha helt nytt kort og kode og konto med alt det pes det innebærer.

Helsikes Microsoft Support.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s