25 års jubileum for Kristiansand Diskgolf-klubb?

En godt bevart hemmelighet i 21 år. I alle fall for meg. Jeg hadde ikke hørt om sporten før i 2018. Men det er meg. Kristiansand Frisbee Golf klubb har eksistert lenge og banen på Eg ble visstnok bygget i 2010.

Nå er det folkesport. Det finnes baner over alt. På veldig få år har interessen eksplodert. Jeg begynte for et par år siden og har en bane i nærheten av huset. Det er alltid folk der. Smilende frisbeekastende unge menn og damer. Ennå flest menn, men flere og flere kvinner kommer til. 25 års jubileet til klubben ble behørig feiret med en fin turnering på en fin bane. Mye høy latter, mange NEEEEEI i skogen og flere lyder av plastikkbrett som klasker i trestammer. Men av og til hører du litt rasling i kjettinger og et WOW med påfølgende applaus. Mange er ufattelig flinke.

Selv har jeg etter mye øvelse og utallige ganger på banen klatret opp på nivå med helt nybegynnere. Men det at jeg er så elendig gjør det gøy å se et nivå som er høyt. Det var mange fine kast på jordene og i skogholtene rundt om kring på Eg. Det som er kult er at alle kan kaste og alle kan lære og alle som spiller er skikkelig inkluderende og fine. De gode deler teknikk-tips og løypevalg med oss med kastevegring.

Banen på Eg er akkurat passe lett og vanskelig på samme tid. Prøv om du vil. Det er gratis.

https://kfgk.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s