Følg sporene mine inn i eventyret

De beste skisporene er de nye som er bak deg og de som ligger gjemt i snøen foran deg. De inneholder begge opplevelser, slit og Winter Wonder land. Men de som er foran deg vet du ikke helt hva bringer. De ugåtte løypene. Akkurat nå innbyr skogen til “dekket bord”. Den har funnet frem sine fineste duker og vakreste lysekroner. Uendelighetens fantasi har inntatt naturen her sør. Først litt masse nysnø pulver. Så kompesuppevær med blaudis over alt. Så kalt og nye lettflyvende snøkrystaller. Perfekt oppskrift. Akkurat nå kan du gå hvor du vil i skogen. Snøen bærer både deg og magien. I går gikk jeg til Havsyn hvor jeg møtte min gode venn Hr. Varde. Veien dit gikk jeg i kveldslyset. Hjemturen lyste jeg opp selv med hodelykt. Gudd. Følg sporene mine og opplev en drømmeverden. Ferske spor av rådyr, elg, hjort, rev, hare, ekorn og mus fortalte meg at jeg ikke var ensom selv om jeg var alene. Ta turen til Havsyn i Tveit.

mrHavsynVarde_tommetanker

havsyn_ski_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s