I dag er en fin dag å tenke på.

5oo tanker. 500 morgener. 500 innlegg. 500 ganger har jeg satt meg ned for å tømme mine teite tullete tomme tanker. 500 innlegg. Jeg klapper meg selv på skulderen. Det startet som en selvpålagt kreativitetsfremmer. “Finn på noe hver dag”, var oppdraget, etter måneder med ensformig og lobotomifremmende samlebåndsarbeid. Hodet trengte næring. Litt hver dag. Og det har jeg gjort. Det har hjulpet meg til større bevissthet. Det har hjulpet meg til å se, – og tenke. Det har hjulpet Tomm rett og slett. Og det er en ubetinget ære at du leser dette nå. Å få skrive noe som du og andre leser. Jeg er stolt av meg selv og takknemlig for alle jeg har hatt kontakt med. Bloggens statistikk viser meg en verden hvor mennesker har lest hva jeg skriver. Stilig. En verden har åpnet seg. Noen av de som leser bloggen min er folk jeg kjenner, andre kjenner meg, og mange vil jeg aldri møte. Men det er for meg selv jeg gjør det. Jeg er min største fan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s