Host, host!

nurse_rachett_tommetankerHost, host. Etter 2 dager i tåkeheimen med hosting som hobby har jeg hatt noen skumle deliriske flashbacks. Uten å gå nærmere inn på det av hensyn til mine varig svekkede sjelsevner kan nok mange menn av min generasjons menn grave frem gutteminner av nurse Rachett som forsiktig sier “Host” og holder frem sin hånd. Og jeg hostet. Slik jeg gjør nå. Nurse Rachett er borte. host_tommetanker.Phu! Men hoste gjør jeg fortsatt.

Og da lurer jeg på hvor ordet hoste kommer fra. Undersøkelseskommisjonen satte i gang og fant sitt svar. Host. Jeg er en Host. HOST.

Det kommer fra engelsk:

Host:   /hoʊst/ noun

1.a person who receives or entertains guests at home or elsewhere.

Forklaring nr. 5 passer meg i dag.

5. a living animal or plant from which a parasite obtains nutrition.

Og jeg er influert av influensa. Parasitter og paraglidere og paranøtter og parkeringshus og bakteriene jobber og sliter, men de har møtt sin alternative overmann. Ved hjelp av MMS dråper (svømmebassengvann) og Kreftkjuke (bjørkesopp) skal jeg ta knekken på hosten og hosten og minnene om skolehelsetjenestens søster Rachett. God bedring Tomm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s