Åpenlys smugling av narkotika. Politiet må reagere!

narko_norge2_tommetankerBander med skumle hensikter raider våre hjem og sprer narkotika. De forgifter både unge som gamle med stoffer som hasj, marihuana, tweed, heroin og bevernylon. Noen går til og med med fløyel. Politiet gjør så godt de kan sier de. Men jeg betviler det. De kunne lett gjort mye mer mot denne tiltagende lyssky industrien.Eller lyssky er ikke det rette ordet lenger.  Organisasjonene har blitt så proffe og så åpenlyse at det burde være en smal sak å taue dem inn i kasjotten. Billass, og trailerlass kommer til Norge. Tidligere ble narkotikaen gjemt i bensintanker, gummidekk, kjæledyr og silikonpupper. Slik er det ikke lenger. I går kjørte jeg bak et vogntog med narko. 28.000 kg narko. Narko Norge AS på tur. Og slikt blir oversett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s