Ned den siste flytrappa

flytrapp_tommetankermaya_kjevik_tommetankerEn flytrapp er i ferd med å parkere. Den har gjort jobben sin for denne gang. Den har klistret seg inn under et SAS fly på Kristiansand Flyplass Kjevik, kl. 18.15. Der tok den imot løpende barneføtter, olje-arbeiderføtter, businessføtter og veninnegjengføtter. En og annen bestemor og bestefar kom også stabbende ned trappa, sammen med forventningsfulle og nyforelska føtter som lengtet etter hva som var inne i ankomsthallen. Og så kom min kjæres føtter! De, som startet turen i Brasil for 25 timer siden, og har vært opp og ned 5 flytrapper før de endelig nådde denne siste flytrappa. Og stegene og trinnene gikk lettere nå enn når de dro. I hallen ventet vi,- barn, barnebarn og ektemann. Mange fnyser av turen Maya har vært på. De mener det er bortkastet, lureri, spekulativt. Jeg tenker ikke på dem. De så ikke Maya komme inn døra på Kjevik. Noe har skjedd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s