Er dette kaptein Andersen sliter jeg med bilder i hodet.

cruising3_tommetankerEn Solskinnsdag med Postgirobygget er min sommerfavoritt. Og rett som det er nynner mitt skitne sinn denne sangen når båter i god fart og med unge mennesker om bord passerer mitt svaberg. “Jeg sitter ned på berget og ser ut over havet, – en solskinnsdag i ferien min.” Ja, slik begynner den. Og litt uti kommer det:

“Forbi meg suser Andersen i sin cabin cruiser, med alle sine venner om bord. Det kryr av damer der i gjennomsiktige bluser som Andersen ble kjent med i fjor.  . . . . Den peneste av damene tar av seg sin BH, og snur seg i mot meg . . . . . “

Dette setter jo bilder i en stakkars søring på et svaberg som ser cabincruisere passere.

På en måte ble jeg brått revet ut av drømmen i det neste båt kom.

cruising2_tommetankerHåper kapteinen ikke heter Andersen.

cruising1_tommetanker

Uansett så holdt dette fartøyet såpass stor fart at vedkommende som ønsket å ta av seg sin BH var vel utenfor synsvidde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s