Dette er mitt selvbilde

this_is_me_tommetankerTusen bilder sier mer enn ett ord,- eller,- et bilde sier mer enn dustete ord heter det. Og bildet over sier mye. Enkle, tafatte, selfie, dustete Tomm er en sammensatt person han også viser det seg. Jeg lagde et bilde av meg selv. Et selvbilde. Bildet lagde jeg av bilder. Og slik ble jeg til. Ett bilde av tusen bilder.  Og det er jo slik vi er, vi alle sammen. Bilder på bilder på bilder. Bildet jeg lagde av meg selv fortalte plutselig mye og ,- trist men sant,- jeg har sittet og sett på meg selv ganske lenge nå. Det er ganske fint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s