Brokelandsheia. Nesten himmelen!

quilteloftet_1_tommetankerquilteloftet_3_tommetankerEn tur og et stopp. Turen var grei, men stoppet var sjelssettende. Vi stoppet på Brokelandsheia langs E18. Brokelandsheia i Gjerstad kommune er en bensinstasjon og en kafe som snart er en by. Kult å se en by blir til. For de av oss som allerede er gamle nok til å ha blitt konfirmert huskes Cinderella kafe som et kjøttkakeribrunsausstopp på vei til eller fra Oslo. Før var det lengre til Brokelandsheia. En haug med gulpesvinger langs E18. Det var ikke alltid kjøtt kakene ble værende på det tiltenkte stedet. Og Brokelandsheia blir kanskje en by om ikke lenge. Kanskje jernbanen svinger innom. De har fått Bank og Vinmonopol. De har frityrmat og blomsterbed. Det er allerede over 30 bedrifter og over 300 som jobber der. Slett ikke verst. Over 80 boenheter har de også. Og ikke minst. Som et hvert fremadstormende tettsted: De har en Quiltebutikk. Et eget senter for lappeteknikk. Man kan bli varm av mindre. Og om ikke det indikerer bystatus så vet ikke jeg. Og ikke nok med det. Drømmehuset finnes. Himmelen samlet. Brokelandsheia Hud og Kropp, med Quilteloftet ovenfor. Gudd, kan det bli bedre.

Brokelandsheias hårete planer. Kult:

brheia-2029-konseptplan

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s