Kahoot??????

kahoot_lucas3

Kahoot er et enkelt og morsomt online spørrespill. Hvert spørsmål har 4 svaralternativer. Og alle som er logget på med mobilen sin får x antall sekunder på seg til å velge rett svar. For hver omgang kan vi på nettet se hvem som har høyest score og er flinkest. Den som svarer rett svar på kortest tid får flest poeng. Ganske enkelt og alle har jo spille brettet med seg i form av mobiltelefonen. Det som er utfordringen er jo spørsmålene som blir stilt. Og jeg har vært med på vanskelige Kahoot-oppsett og ikke klart å svare på mye. Derfor var håpet om heder og ære stort da jeg ble med på denne oppgaverekken som en 9 åring hadde laget. Min gamle erfaring og mitt skarpe hode og sløvede blikk burde kunne svare rett på i alle fall en del av disse oppgavene.  Men nei. Nok en gang ble jeg svar skyldig. For spørsmålene var lette å forstå, men vanskelig å svare på. “Hvem er best i klassen?” var for eksempel et av spørsmålene. Jeg svarte feil på det. Og slik var det. Spørsmål fra en 9 årings liv som jeg dessverre bommet mye på. Heldigvis ble oppgavemakeren ikke skuffet av den grunn. For siden vanskelighetsgraden var såpass høy var det ham selv som vant hele konkurransen. Og det var han selvfølgelig fornøyd med.

 

Prøv selv: https://play.kahoot.it/#/

kahoot_lucas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s