Vi har det så godt at vi ikke har det bra lenger.

akkurat_na_tommetankerGår det an å bare ha det bra? Akkurat nå sitter jeg her. Med mitt tastatur og lysende skjerm og ingen ting i sinne. Min kone sover godt i sengen bak veggen der inne. . Barnebarna vet ennå ikke at jeg er våken. Jeg sitter her akkurat nå.

Og akkurat nå er bra. Og det var bra i går, og det blir bra i morgen. Det blir bra når hun våkner og det blir bra når krapylene kommer snikende inn. Jeg har det bra nå. Jeg har like mange regninger, om ikke fler enn de fleste, men jeg har det bra. Jeg har mange  tunge arbeidsoppgaver som venter, men jeg har det bra. Bilen var på EU-kontroll og mangla mer enn meg, men jeg har det bra. Sykdommene i familien forsvinner ikke, men jeg har det bra. Ungdommens drømmer blir ikke realisert, men jeg har det bra.

Er det mulig? Å bare ha det bra?

Nesten alle jeg snakker med snakker bare om å få det bedre, finne lykken, eller om hvor godt de hadde det før. Alt skal bli så mye bedre om jeg bare vinner i LOTTO. Alt skal bli så mye bedre om jeg bare får råd til den nye bilen. Alt blir bedre med Botox. Lykken kommer med Elixia. Hvor fint kan man egentlig få det? Vi har det så godt at vi ikke har det bra lengre. Kanskje vår store personlige rikdom gjør at vi har mistet evnen til å ha det greit. “Bare tiggerne forsvinner og jeg får råd til en Tesla oppnår jeg lykken!” ,virker det som mange tenker. Jeg tipper LOTTO jeg og, men jeg har det bra selv om jeg ikke vinner.

I går kveld boret jeg hull i stein til sola gikk ned. Det var bra det og.

Nyt dagen! Det er akkurat nå det gjelder! Gi en du er glad i en klem. Ha det bra i dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s