Nyt!

en_historie_tommetankerJeg ser en seilbåt i det fjerne, og det jeg ser er en seilbåt i det fjerne. Akkurat nå er det det jeg ser og det er vakkert. Det er flott. Det er harmoni og balanse. Det er det jeg ser. Det er godt å se på. Bare se, men ikke røre. Bare se, men ikke høre. Bare se, men ikke føre. Bare se.  Seilbåten i det fjerne har en historie. Den historien kjenner jeg ikke og den passer ikke inn i mitt lille vakre øyeblikk akkurat nå. Det jeg ser er en seilbåt i det fjerne. Jeg ser ikke personene om bord i det fjerne. Jeg kan heller ikke se deres historie. Og de passe heller ikke inn akkurat nå. Jeg ser kun en fin seilbåt der ute. Av og til er det best bare å se. Bare å være i det jeg ser en liten stund. Jeg trenger ikke vite mer. Jeg sitter bare og nyter utsikten og ingenting annet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s