Uten Arild stopper Norge

tenger_i_tanga_tommetankerVenner er gode å ha. De er dyrebare og sjeldne. Og finner du en venn så ta godt vare på vedkommende. Det er en viktig selverkjennelse. Det er gjort en studie av mennesker som like før de dør forteller hva de gjerne ville gjort annerledes hvis muligheten var der. Et av de vanligste svarene var; Ta bedre vare på vennene. Og der er sant. Venner kommer og går. Vi forandrer oss og flytter på oss. Men av og til er det noen venner som bare blir der. Lenge. Og en av mine gode venner er Arild. Jeg kjenner ham godt. Og han kjenner meg godt. Og jeg tror det er mange andre også som setter pris på denne karen. En fryktløs tusenkunstner som alltid hjelper. Det er for meg uforståelig alt hva han kan når det gjelder praktiske ting. Skal noe bygges, skrus, sveises, mures, brygga_tommetankerspikkes, drikkes så trør han til. Jeg har akkurat strevd livet av meg med å bygge brygge på hytta. Det har Arild også gjort. Mens jeg lå i vannet og rota med tenger i tanga gjorde han resten. Han stiller opp med powertools og kunnskap. Apparter og teknikker som en dust som meg ikke kan noe om. Men han kan, – og han hjelper. Takk Arild. Vi er faktisk venner på facebook også, men der treffes vi aldri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s