What are friends for?

smukfest_tommetankerJeg tar en selfie. Eller feil, – jeg tar en wefie. Min venn Andrew og jeg. Han vet hvordan man tar selfies. Han har tatt 100vis av dem langs Ganges-floden i India. Uten skjermkontakt tok han bilder av en sterkt mysende mann. Av seg selv. Men et wefie er bra. Et fint minne fra en fin tur til Smukfest 2014. Et bilde fra en av konsertene. Og som bildet forteller. Venner er venner. De støtter opp om fotografiet og gjør sitt for å heve affeksjonsverdien. Men konserten var fantastisk. 6 nordmenn og 50.000 lykkelige dansker. Heldigvis drar nordmenn til Roskilde, så får vi ha denne festivalen for oss selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s