Om du kommer fra Kristiansand!

morild_hotnvisibleKommer du fra Kristiansand? Er du patriot? Har du  haue fullt a tørre vitser og blaude konsonanter? Har du tanter i menigheden og onkler i terrengkarusellen?  Da heier du mest sannsynlig på Start. Du  spiser iskrem fra Henning Olsen Is uten n. Du drikker CB-øl fra Hansa og du går med Stormberg klær døgnet rundt. Og nå må du lage plass til et nytt patriotisk kjøp. Ei lue. På kort tid har 2 unge damer fra Kristiansand etablert forhandlernett over hele Norge. Og senest i går var de på God Morgen Norge. Hill, hill. Morild of Norway. Reflektert design. Dette er en julegave du kan kjøpe som noen helt sikkert blir glad for. Også du. For det er en fornuftig ting Det er et fint, flott og eksklusivt produkt, som skapt til å holde deg varm og lysende. Morild of Norway turte å satse og tro på egen skaperkraft. DesignerLuer, Skjerf, Poncho og Hansker. Alt i eventyrlig design og med reflekstråd innvevd.  De ser ut til å lykkes. Og det fortjener de. Og kommer du fra Kristiansand; Besøk nettsidene og start juleshoppingen. Og kommer du ikke fra Kristiansand, så ønsk at du kom herfra og start shoppingen allikevel.

http://morildnorway.com/?menuid=8

3 comments

 1. Marte · October 17, 2014

  I fjor fikk mamma en sånn lue til jul. Skal si det vakte oppsikt der oppe i nord; lue MED refleks!

  • tommeivind · October 17, 2014

   Men de har jo ikkje strøm der oppe! Ka ska de med refleks.

   • Marte · October 17, 2014

    Nån går rundt med laiter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s