Cecilies Engleskole

cecilies_engel_hvitCecilieH_ansikterHoyEngler og demoner. De finnes. Mährta snakker med dem. Cecilie lager dem. Og hvilke engler. Små og rare. Vakre og vare. Du kan tro hva du vil om engler, men disse finnes. De har et eget liv inni sin enkle personlighet. Jeg tror på Cecilies engler. De står og passer på. De er vevre og vakre og håndlagde. Av leire og alt mulig annet. De skapes av designeren Cecilie. En gang var jeg så heldig å være kollega av denne kunstnersjelen. Stilsikker og trygg som få, med et ekstra godt øye for de rene linjer og små sammenhenger. De enkle designene er ofte de vanskeligste. Vil du sikre deg en slik engel må du forberede deg. Du må planlegge når du vil møte denne engelen og når du vil adoptere den. For englene selger seg kun på utvalgte markeder frem mot julen.

Å være fadder for denne lille skapningen er en god investering. Til gjengeld får du tilbakebetalt månedlig i form av ro, koselighet  og god energi. En slik engel burde være obligatorisk.cecilies_engel_sort

Sjekk hennes sider for når hun har utstillinger.

Se mer på http://cecilie-design.blogspot.no/

Eller.    https://www.facebook.com/cecilie.design?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s