Hun sendte meg et brev med to brev som ikke var til meg

tobrev_tommetanker

I Treungen bor Torhild. Langtvekkistan. Indre bygder. Trøndelag? OmpaOmpa land. I alle fall langt, langt vekk fra oss. Men for ikke lenge siden bodde hun hos oss, så hun hytta_tommetankerble godt kjent med de to små barnebarna,- Isabella og Lucas. De som har bygd et slott av ei hytte bak huset. Med ei gammel postkasse og luftig tak. Og Torhild vet å glede. Hun sendte meg to brev i et brev her en dag. Og bare brevet som de to brevene lå i var til meg. “Legg brevene i postkassa på hytta til Lucas og Isabella”. tobrev2_tommetankerEtt brev til Lucas og et brev til Isabella. Og nå har jeg bare ventet på opphold og tørt vær før jeg kunne hente ungene og si; “Jeg så postmannen var innom hytta deres i dag”. Før jeg rakk å si noe mer var de på vei. Og selv om jeg er supermann var det vanskelig å holde følge. Samsung, MineCraft, Flight 17, iPad, iPod, data, TV og telefon skvatt veggimellom,. “VI HAR FÅTT BREV!” Digigale dingser kunne seile sin egen sjø, for her var det et ekte brev i ei ekte postkasse. Analoge brev! Jippppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. De sprang til hytta med store stolte spente øyne. Brevene fant sine små eiere og de jubler ennå. Takk Torhild. Litt omtanke og en fin ide.

PS.  Isabella tok brevet med i senga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s