Koselige Hovden Hobbsyssel.

hobsyssel_hovden_tommetankervelkommen_til_fjells_tommetankersnø_hovden_tommetankerIngen blir skuffet, bortsett fra snøen, på Hovden. Vi gikk på ski til butikken i dag også. Med slalombriller og brøytekanter høyere enn oss. Naturen er god som tar oss med på dette. Vi opplever ting vi aldri har gjort før. Vi ser snøen detter. Vi føler vinden blåser. Vi er nervøse for at brøytebilen ikke skal se oss. Vi koser oss inne. Og vi koser oss ute. Vi føler oss som vinterkledde hobitter. Småfolk som vasser rundt i koselandskap. Og mens vi tusler rundt og titter så kommer hyttefolk opp og hyttene er borte. Snøen blir skuffet av skuffede irriterte hyttianere. Hovden ser ut som Hobbsyssel med snø. Det er et eller annet koselig og beroligende med så mye snø.hovden_snø_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s