Make room for play!

participaction_canadaLag rom for lek! En liten nødvendig påminnelse er på sin plass. Det er så lett å bare la de sitte der. De små. De sitter med nesa i kjermen. Ser på DisneyChannel på TVn eller MineCraft på nettbrettet. I en digital verden kan det være godt å gå analogt i blant. Det er vi voksne som må ta ansvaret. Vi må lage tid til lek for barna. Gå ut. Gå bort. Gå vekk. Det finnes en virkelighet utenfor skjermen som er nærere, rikere, mer helhetlig og styggere og vakrere enn noe av det som finnes i et nettbrett. Få ungene til å forlate skjermen og gjøre noe ekte. Virkeligheten er bedre i virkeligheten. Og ikke bare barna trenger å leke. Du også!

De tre små reklamefilmene er laget av reklamebyrået Zulu Alpha Kilo i Canada med blant andre Art director Grant Cleland bak ideene. Den er så enkel og forståelig at det gjør vondt. Og kunden er en organisasjon ParticipACTION. Hill, hill.

Fin visjon. Deres visjon burde være alles visjon.

Our Vision

Let’s get moving. It’s a simple message ParticipACTION is bringing to Canadians across this country. Moving more is the key to creating a Canada that is happier and healthier. Luckily, we live in a wonderful place where the opportunity to get moving is right at our doorstep, at home, in our local communities, and beyond. We want to change minds about what it means to be physically active. Imagine a country where physical activity is a vital part of every day life, and not one more item to check off a to do list. Our goal is to create a nation where daily physical activity is not only a priority, but also second nature – as natural as child’s play. And it starts with taking time to just move more. Bringing Canadians together and uniting them under the banner of creating a nation where physical activity is a vital part of everyday life – that is the future ParticipACTION envisions. And every step of the way, ParticipACTION will be there for you – we are your partner, your inspiration, your coach who never lets you doubt that you can do it. Come on, Canada. Let’s get moving.

Og vil du allikevel besøke nettsiden så er den her:

http://www.participaction.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s