What the F………

flavorstoneDe fleste reklamefilmer går inn og ut av det ene øret før de forsvinner. Ideløse glatte små filmer om ting en ikke er intressert i. På den annen side kommer de som er bra. Enkelte er så gode at du skulle ønske du hadde laget dem selv. Og så er det de som er så underlige at du tenker; “What the Fuck?”…….. , eller ” Hva i helsike?” , eller som de sier i Mandal, “Piskadausen!”.   Denne er en slik en. En påkostet produksjon. Masse statister. Masse utstyr. Ingenting om fordelen ved produktet. Bare surrealistisk rar. Og en uvanlig slutt. Hmmmm. Hele filmcrewet i Japan har spist fleinsopp. Men allikevel, -den satt seg. Nå husker jeg produktet og produktnavnet, så i mitt forvirrede sinn så funka reklamen. Allikevel forstår jeg det ikke.

Filmen er laget av reklamebyrået Dentsu i Tokyo, Japan for kunden Flavorstone.

http://www.thane.com/fs/

http://www.dentsu.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s