Food for your mood; Godt for alt.

foodforyourmood_hovden_tommetankerFood for Your mood! Jepp. Det føles rett og slett litt luksus, og ikke så helt lite selvtilfredsstillende å gå på ski til restauranten. Med ei uke preget av stiv kuling, stive fingre og umulige kjøreforhold er det godt at FoodForYourMood finnes. Vi trosset motvinden, iførte oss alt vi hadde av Bergans, smurte med rød Swix, presset oss ut ytterdøra og tok i vei. Bort sletta og ned bakken.  Med langrennski og slalombriller som gjensnørte bondepiker fant vi veien helt frem. Ned til Hovden sentrum og det som en gang var Furumo Kafe.foodforyourmood_maya_tommetanker Ikke lenger nå. Nå har den blitt til en flott liten restaurant. Akkurat passe stor, og akkurat passe koselig og veldig god service. Og bak skranken, bak døren, finnes det en utmerket kokk. Han fikk vekk smaken av snøen som hadde blåst inn i ører, nese og hals. Den ble erstattet med nytelse og velvære. Min kone hadde fisk og jeg hadde kjøtt. Hun hadde vin, jeg hadde øl. Alt var godt.  foodforyourmood_hovdenNydelig tilberedt begge deler. Med snøen pistrende utenfor og utsikt til 5 meters brøytefonner koste vi oss i dette lune redet. At vi i tillegg ble nykjent med Lene, en tidligere nabo, var bonus. Ved måltidets slutt var det bare å snøre igjen alt vi fant av lisser og reimer og begi oss ut igjen. I kuling og snø. Men medvinden hjalp oss opp den lange bakken. Det var godt, for vi var mette av god mat og gode inntrykk. Er du på Hovden så besøk FoodForYourMood. Det er rett og slett bare godt, – for alt.hjem_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s